Heeej søde mennesker

Bare lidt information

Heeeej,

Lidt info her, på en skøn efterårs-eftermiddag, hvor vi sidder og nyder en dejlig varm kop chai-te (that’s right, vanilie er vores favourite).

Vi har lige oprettet en youtube-kanal, vi vil nemlig gerne video-blogge også. Hvad synes i om det? <3 I skal bare taste, ‘BlogbyJuEm’ i søgefeltet. Vi har endnu ikke lavet en video endnu, men det vil der meget snart komme.

En facebook kommer der også, altså vi ved ikke med jer, men når vi sidder med vores mobiler er det rimelig besværligt, at først gå ind på internettet og så søge hvilken blog man nu har lyst til at læse. Så er det meget nemmere at når man nu er inde på facebook i løbet af dagene (for sjette gang, ja vi elsker også FB), så kan man se om der er kommet noget nyt på den der globus. Hvis I har lyst til at følge siden, så er i meget velkomne. Skriv i søgefeltet, ‘blogbyjuem’. Så finder du os nok… 🙂

Håber i nyder efterårsvejret, egentligt er det ret varmt i forhold til det er i oktober i DK. Det var i hvert fald utroligt koldt yesterday! Personligt er en af vores Y-årstid efteråret. <3

xxx

BlogbyJuEm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heeej søde mennesker